MYTHOS MTK 651-100

910,46 € 746,28 €
Laos 0
Laokood
124.0335.709
Product Brand 4

FRANKE MYTHOS

  • Väljalõige 98 x 49 cm (R=10 mm)
  • Kauss 34/37,2/19 ja 15,7/37,2/12 cm
  • Kauss paremal
  • Sõelkorv-ektsenterventiil 3½"
  • Vajutusnupp ümmargune rv
  • Sõelkorv-pruntventiil 1½"
  • 2 auku 35 mm

Fraceram - kõva materjal

Franke keraamilised valamud on Fraceram materjalist valmistatud. See on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi.

 

Ajatu särav disain

Keraamika on peen materjal, mis suurepäraselt elukeskkonda sulandub - sobib nii puritaanse kaasaegse disainiga kui ka maamaja köögistiiliga. Tänu mitmekesisele värvivalikule on seda võimalik erinevat tooni tööpindade ja köögimööbliga kombineerida.

 

Sile pind täiusliku puhtuse jaoks

Tänu glasuurile on Frcarami pind harukordselt sile ja seetõttu väga lihtsalt puhastatav. Seetõttu on Fraceram valamu ka suurepärane koht toitude ettevalmistamiseks.

 

Säravad hügeenilised omadused

Fraceram on ideaalne materjal valamu jaoks, millele püstitatakse kõrgendatud puhtuse nõuded. Fraceram valamu on koht, kus toiduaineid pestakse ja kus toimub toidu ettevalmistamine, kus toidunõusid, klaase ja potte pestakse. Fraceram on lõhna- ja maitseneutraalne materjal, mis looduslikest materjalidest kaasaegse tehnoloogiaga valmistatakse.

 

Püsivalt tugev, erakordselt vastupidav

Fraceram on löögikindel, kuuma- ja külmakindel , pleekimiskindel, samuti kraapimiskindel materjal. Erinevalt tavalisest keraamikast peab Fraceram valamu vastu ka metallist eseme poolt saadud tugevale löögile. Tänu nendele harukordsetele omadustele pakub Fraceram materjalist valamu rõõmu paljudeks
aastateks.

Tooteteave

Lisainfo
Tootja FRANKE
Materjal FRACERAM keraamika
Tüüp Ceramic valamud
Värv Valge
Üksus GAB